Blog

Fara titlu’

Titlul nu conteaza. Nu acum. Mi-am amintit pe moment de o chestie si mi s-au aprins toate beculetele din capusor. M-am saturat de fazele de genu’: suntem prieteni doar daca ma ajuti cu ceva si te ajut si eu la randul meu cu ceva. Serios? Astea sunt criteriile unei prietenii acum?
Daca ma pui sa aflu nu stiu ce cacat, si nu, nu vreau sa scriu cenzurat, si eu il aflu, suntem prieteni buni. Daca eu nu mai pot afla rahaturi de care ai nevoie deja te crezi cineva si te faci ca nici nu ma mai vezi. Tipic pentru persoanele false.
Ah da; vezi nu stiu ce chestie facuta cu cineva. De ce tre sa ma suni sa ma chemi la dracu’ si sa-mi spui de fata cu prietenii tai ceva ce probabil stii ca mi-ar placea sa ramana intre noi? Doar ca sa arati ca poti face asta? Sa-mi arati ca ma poti face sa ma simt ca un cacat? Interesant. Ai un IQ poate putin mai ridicat ca a unui ou.
Nu-mi pasa daca vezi postarea. Chiar nu-mi pasa. Faza e ca deja m-am obisnuit ca persoanele din jurul meu sa  manance cacat de mine si de prietenii mei. Si vrei sa-ti spun ceva? Vad ca nu prea esti la curent cu asta: NU IMI PASA!!!
Cum spuneam in postarea anterioara: „Da-i foc!” destinului. Tie iti modific putin propozitia. Da-ti foc! Iti aduc eu bricheta.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *