Blog

Lovitura de gratie

Nu-mi aduc aminte mare lucru din noaptea trecuta. Cred ca eram mult prea beata incat sa ma mai chinui sa ma gandesc ce dracu’ faceam. 
Tot ce imi amintesc e inceputul: primesc un telefon. Hm….interesant. Inseamna ca e ceva important de mi-a sunat mie, dupa atata timp. Apas cu o unghie rosie pe ecran si raspund. O voce de barbat imi spunea o adresa, iar eu ca o fata cuminte la o meditatie notam tot ce-mi spunea profesorul. Eram destul de plictisita cand am inchis. Mi-am deschis frumusel geanta si mi-am platit taxiul. Am coborat cu stil pe tocurile cui si am intrat in casa. Am facut un dus rece si mi-am cautat „echipamentul”. M-am imbracat, mi-am asortat cu hainele un ruj stacojiu pe buze si niste cercei pe care presimteam ca nu o sa-i mai am dimineata. 
Am luat foaia cu notitele date prin telefon si am iesit din casa. Era destul de senin afara, la ora asta tarzie, dupa o zi cumplita de toamna. Am preferat sa merg pe jos. Asa imi mai limpezeam si eu creierasul. In jurul meu nu se auzeau decat frunzele ruginii in care, ca o masochista imi infingeam tocurile. Intr-un final ajung si la hotel. Intru in lift si ma uit pe foita. Dupa un moment de ezitare apas butonul pe care scria „15”. Un prim indiciu: lui sau ei ii placeau inaltimmile. Ajung intr-un final la etajul 15. Ies imediat ce se deschid usile si caut pe hol camera 1325. O gasesc intr-un final si bat la usa. Dinauntru se aude o voce de femeie ce imi zicea sa intru. Fara sa-mi mai pese de ceva deschid usa. Trebuia sa-mi intru in rol ca sa-mi primesc banii. 
Traversez holul si ajung langa usa dormitorului, care era pe jumatate deschisa. O deschid si o gasesc pe ea intinsa pe pat, cu un pahar de sampanie in mana.
Nu-i spun nimic. Ea doar se uita la mine si-mi analizeaza toate miscarile. Imi dau paltonul jos si il las sa cada pe podea. Ea zambeste. Imi desfac parul care era prins intr-un coc strans si ea se ridica suav din pat si vine spre mine. Iese din camera si se intoarce in scurt timp cu un al doilea pahar. Toarna niste sampanie in el si mi-l intinde. Ma asez pe pat si atunci se aseaza si ea doar ca in spatele meu si imi trage in jos fermoarul de la rochie. Apoi se joaca pe spatele meu gol, trasand simple linii. Imi las paharul langa pat si ma intorc spre ea. Era ciudat pentru mine sa am o aventura cu o fata. Nu-mi fusese distribuita niciodata o clienta; ci doar clienti. Dar ce mai conta acum? Eu aveam chef sa nu stau degeaba in noaptea asta.
***
Asta e tot ce imi amintesc. Cand m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare, nu pe un pat, si intr-o alta casa chiar, asta a fost tot ce mi-am putut aminti. Stiam ca fusese ea, pentru ca in camera mirosea doar a dama. M-am trezit pe podeaua rece, cu un plic si un biletel pe care scria A fost o noapte minunata. Banii tai sunt in plic. Sper sa mai am ocazia sa mai petrec o noapte cu tine. 
Fusese o ea… Asta chiar era o lovitura de gratie. Iar eu, din cate puteam intelege, intrasem deja in gratiile ei.


Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *