Blog

Oprire.

Stiu ca am criticat mult in anumite postari. Dar pur si simplu mi-am spus parerea. E dreptul meu. Cu toate astea am observat ceva: cand am scris de exemplu „Nu lacrimi in cuvinte am, ci sange”, am facut 200 de vizualizari intr-o zi si jumatate. Normal ca imi creste inima in momente din astea, dar nu conteaza totusi. Doar ca e senzatia aia, care iti spune ca esti ascultat si sustinut. Dar in ultimul timp nu s-a mai intamplat asa. Si e bine. Intr-un fel. Ma face sa scriu mai mult, ma face sa ma ambitionez. Dar in acelasi timp ma face sa-mi pierd speranta si sa-mi doresc sa ma opresc. Sau sa iau doar o pauza. Dar nu-mi prea doresc asta. M-am atasat de blog, de Blogger.
Nu as putea sa renunt. Si totusi…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *