Blog

Heartbeat.

Odata si odata o sa se opreasca. Toate bataile repezi de altadata o sa se rareasca, o sa devina din ce in ce mai slabe, pana cand, intr-o clipa, nu o sa se mai auda deloc.
Dragostea e un viciu. Un drog. Bine, poate multi au reusit sa scape de dependenta, preferand sa fie pur si simplu singuri. Si mie mi-e mai bine singura. Sunt momente in care sa vreau sa ma cert cu cineva, dar e de ajuns sa ma cert cu mine pentru ceea ce sunt cateodata: o masochista pot spune. De ce? Pentru ca vin momente cand imi place sa ranesc oamenii. In ultimul timp mi se intampla din ce in ce mai des. Dar nu suntem perfecti, nu?
Totul vine din inima. Pana si ura. Daca iubeai pe cineva de exemplu, sentimentele fata de acea persoana erau bine depozitate in inima. Cu trecerea timpului, ele s-au schimbat si au devenit sentimente de ura. Dar tot acolo au ramas.
Inima controleaza totul. Bataile ei ritmice ne tin viata intr-un circuit constant, incarcat cu sentimente. Nu e nevoie sa te strofoci sa obtii ceva la care tii cu adevarat. Trebuie sa stii cum sa atingi o inima.
Trebuie sa stii sa-ti armonizezi bataile inimii cu jumatatea ta, formand astfel o singura bataie. O singura inima. Un intreg.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *