Blog

Pasiune. Foc. Dorinta.

Arde cumplit o flacara in mine. E o dorinta incarcata de pasiune, dragoste si fericire. E motivul existentei mele pentru moment.

E tarziu in noapte. E 00:32 cand scriu, nu va luati dupa ora la care arata ca am postat. Nu spune adevarul. Nu de mult timp am ajuns acasa. M-am spalat pe dinti, am facut un dus, m-am schimbat in pijamale si m-am bagat in pat.
Puteam sa jur ca muream de somn pana sa pun capul pe perna. Cand am inchis ochii am realizat ca ei nu pot si nu vor sa stea inchisi.
Ma gandesc la tine. Ma gandesc daca dormi in momentul asta sau daca stai ca mine si te gandesti la ceva. Daca te gandesti la ceva, tare as fi curioasa la ce.
Ma fascinezi. Imi doresc sa te cunosc atat de bine cat imi permite timpul si limita normala. Nu ma pot baga pur si simplu in viata ta. Nu ar fi un gest frumos ci mai degraba unul de taranca. Imi doresc sa stiu ce gandesti, chiar daca nu imi doresc sa stiu unele detalii. Dar asta nu conteaza. Important e sa te cunosc si sa fii sincer.
Mi-ai starnit o pasiune pentru tine. Ai aprins in inima mea o dorinta inflacarata. Toate 3 la un loc te compun pe tine…<3

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *