Blog

Totul revine la normal

Aceasi rutina. Aceleasi vise; aceleasi hobby-uri. Totul e normal. Nu e nimic iesit din comun in legatura cu asta. Ma trezesc ca in fiecare dimineata, eu, roscata cu ochi verzi si imi ciufulesc putin parul. Ma intorc pe o partine si dau cu mana pe podea, langa pat, in cautarea cerculetului magic: scrumiera. In ea erau deja urmele a 5 tigari terminate aseara intr-un ceas tarziu. Langa erau bricheta si nelipsitul pachet de tigari. Imi scot o tigara; mi-o aprind si ma relaxez. Zambesc si inchid ochii pentru ca stiam deja ce imagine ma astepta cand ii voi redeschide: o camera vazuta prin fum.
Cand vroiam sa deschid ochii, linistea mi-a fost perturbata de o bataie in usa. Sigur asta era el. 
Imi las tigara in scrumiera, ca pe un betisor parfumat. Ma dau jos din pat si pun pe mine in graba un halat scurt, acoperindu-mi tatuajele.
Cobor in graba scarile si deschid usa.
-Ce vrei? ii spun cam sictirita, dupa ce l-am lasat un moment sa se holbeze la mine.
-Am vorbit cu sefu’. Fata paraseste tara diseara.
-Hmmm…Excelent. Era vorba de o nesuferita de copchila, care se tot baga in viata mea, care imi incurca mie toate treburile, o blonda care merita exterminata. Chiar ma bucuram ca au reusit sa o gaseasca si ca o sa ma scape, in sfarsit, de ea. 
***
~8 ore mai tarziu~
Mut frumusel de pe un post pe altul. Nu e nimic interesant de vazul la TV. Am terminat al 3-lea pachet de tigari si astept telefonul de la el. 
Ma infurii cand vad ca nu mai suna; dau sa il sun eu, cand o stire de ultima ora ma face atenta:
Pe autostrada ce face legatura cu Ungaria a avut recent loc un accident. Din cate s-a putut afla, a fost vina soferului care conducea cu mare viteza. Cedandu-i frana, s-a izbit frontal de parapet, impactul fiind fatal pentru el si pentru o a doua persoana din masina, o tanara de aproximativ 21 de ani. Din anchetele de pana acum ale politistilor, a treia persoana din masina, care a fost transportata de urgenta la un spital de primiri urgente din Ungaria era un traficant de persoane cautat de politistii din tarile centrale de mai bine de 4 luni de zile. Corespondentul nostru in Ungaria….

Am inchis televizorul. Eram in sfarsit libera! Fata nu numai ca fusese inlaturata din calea mea, fusese omorata. Desi asta nu era in plan. 
Acum totul poate reveni la normal.
…Aprinzandu-mi o a 3-a tigara,
inchei.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *