Blog

Ploua infernal…

…si eu stateam si priveam la geam. Asteptam sa treaca furtuna. De obicei dupa furtuna iese soarele nu? Soarele sau curcubeul. Eu asta asteptam: o raza de soare in viata mea, o mica scanteie de iubire. De ura si falsitati avusesem parte destula vreme.
Ploua tare si nu puteam sa vad prea multe pe afara. Era intuneric si cateodata cerul era luminat de un fulger. Atunci parca iti simteam prezenta.
Simteam nevoia sa te strang in brate; sa imi ascund fata la baza gatului tau, sa oftez si sa pot sa-ti spun „In sfarsit esti aici!”. Aveam nevoie de toate astea. Pentru totdeauna…<3

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *