Blog

To Wonderland.

…vreau un bilet sa pot plecat. Aici nu cred ca ma refer la un bilet material, pe care l-am cumparat cu o gramada de bani de la nu stiu ce agentie de turism.
Aici ma refer la un bile spiritual. Pot foarte bine sa stau in liniste cateva zile sau poate doar una. Dar pot foarte bine sa iau un pumn de pastile si sa ma ajute.
Nimic nu e imposibil. Si ce daca nu sunt toate legalizate? A impiedicat asta vreodata omu’ sa nu fumeze iarba sau sa nu-si faca rost de etnobotanice? Nu cred.

Eu vreau totusi un bilet… Sa va fac din mana si sa plec…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Nu tânji după lucruri necurate. Wonderland poate fi un loc extraordinar dacă îl visezi, nu dacă îl halucinezi.

  2. Nu tanjesc inca. Dar stiu persoane care s-au lasat asa, pe marginea prapastiei siau cazut. Ceea ce nu e ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *