Blog

Schimbari radicale.

Nu…Nu ma refer doar la faptul ca acum 30 de minute in Piatra Neamt nu puteai sta afara fara sa-ti torni macar o sticla de apa in cap si acum ma rog sa nu-mi moara bateria la laptop ca nu il tin in priza pentru ca afara e furtuna. Ploua si ploua chiar bine. Ma refer si la schimbarile radicale din viata mea. Si nu doar din viata mea.
Vezi tu, toti incepem cu ceva simplu: ne apucam de fumat sa zicem. De la tigara trecem la joint; de la suc la alcool, de la alcool la droguri… Pentru ca ne place sa experimentam si nu stim mereu cand ar fi normal sa ne oprim.
Viata mea s-a intors usor usor pe dos. Si aici ma refel si la starea mea de spirit si la tot ce se intampla in ea. Am plans mult. Am suferit si am iubit, am ras si m-am uitat urat la o persoana in urmatoarea secunda. Dar am invatat ceva din toate astea.
Am invatat sa pierd.
Am cazut repede de sus, mi-am pierdut speranta si m-am ridicat repede, fiind multumita ca am ajuns pana in acel punct.
Pe partea cealalta am invatat sa joc murdar. Am invatat ca sunt un artist, ca viata mea reprezinta opera mea si ca mi-o pot modela sau desena sau sculpta cum imi doresc eu. Daca o pictez de exemplu, pot peste tot galbenul sa pun o linie ingrosata de negru. Peste negru sa fac puncte rosii si astfel schimb viziunea tabloului si a vietii mele.
Suntem artisti orbi. Vedem totusi cata munca depunem pentru a ne termina capodopera si totusi nu vedem rezultatul.
Pentru ca altii o vor face in locul nostru.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Daca e o capodopera…
    Imi place partea asta "Suntem artisti orbi. Vedem totusi cata munca depunem pentru a ne termina capodopera si totusi nu vedem rezultatul.
    Pentru ca altii o vor face in locul nostru."

  2. Mă bucur că îți place:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *