Blog

O sansa.

Sunt intr-o stare cu toane. Delirez si ma gandesc de ce oare nu imi iese totul asa cum vreau.
Sunt intr-o continua stare de melancolie. Din cauza lui. Sufar iubind. Nu pot sa inteleg de ce nu primesc un raspuns final, un zambet in plus care sa valoreze acel ceva sau o palma peste fata. Nu inteleg de ce sunt lasata parca intre doua dimensiuni, intre doua lumi; doua lumini.
Am deschis calculatorul de dimineata de la 8:45. Am stat pe o pagina, pe o simpla pagina ar spune unii. Nu. E o pagina cu peste 2000 de suflete; o pagina care vibreaza de armonie la unison cu cele ce i-au dat viata, o pagina in care simti cum toate persoanele ce intra si dau Like! sunt unite.
Ma trezisem prost. Deja viata mea incepuse de ieri sa ia o alta intorsatura, dar am putut sa opresc la timp graba asta. Am stat aici si acolo, fiind omni prezenta. M-am bucurat de fiecare comentariu primit, de fiecare Like! in plus; de fiecare notificare. M-am bucurat de sansa de a fi al patrulea sufletel-mama sa-i spun al acestei pagini. Am primit o sansa. Una pe care poate o asteptam din alta parte, de la alta persoana. Sau poate asta era doar rodul imaginatiei mele.
Am primit totusi un ragaz in care sa dovedesc ca pot sa fac ceva, datorita lor. Nu pot sa spun decat…

Multumesc, SMILES ‘‿’.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *