Blog

Vreau zambetul de ieri.

 Vreau sa zambesc din nou. Vreau sa uit de tot, sa stau intinsa pe iarba, sa inchid ochii si sa rad. Vreau sa fie cum era la inceput: vorbarie multa, timp pierdut. 
Poate ca asa mi-e scris. Si uite ca iar dam de discutia despre destin. Poate ca merit sa stau asa, fara zambet pe chip, fara niciun suras vag in coltul gurii.
Vreau inapoi persoanele de incredere care imi faceau ziua mai frumoasa. Vreau sa primesc imbratisari de la persoana de care sunt indragostita, sa ma las purtata de visare in acele cateva secunde, sa oftez ca se scurg prea repede si totusi sa zambesc. 
Doar de o persoana e nevoie sa-mi faca ziua mai frumoasa, doar uitandu-se la mine. 
Si de aceea eu vreau sa zambesc: sa pot raspunde natural la privirea lui, fara sa ma chinui sa-mi fac zambetul fals sa fie unul minunat. 
Vreau sa zambesc ca ieri.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *