Blog

Lasa-ma sa visez mai departe.

Traiesc prin vis. Cateodata e mai bine. Cateodata e in zadar si inutil.

Nici nu stiu exact ce sa scriu. Cred ca se intelege de la sine ca pentru mine ar fi mai buna o viata prin vis.
 Nu am inspiratie, desi tot ce trebuie sa fac e sa-mi scriu, sa citez aici un fragment din viata mea. Si am prea multe idei amestecate in cap ca sa pot sa creez o logica.
Asa ca, tot ce pot spune, e ca stau intinsa pe pat, ascultand muzica si holbandu-ma la ecran, fara sa am habar de ce scriu. Stau si vad aceasta pagina de blogger, fiind totusi cu gandul pe alte meleaguri.

Va las pe voi, sa decideti sau sa-mi vedeti viata in momentul acesta. Cum credeti ca sunt?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *