Blog

Doua lumini

M-am trezit de dimineata bulversata, cu o durere oribila de cap. Inca sunt in tabara si am mai inceput o postare, dar e doar pe foi. Trebuia sa iau o vacanta dar uite ca nu s-a putut. Am iesit la o sesiune de fotografii in padure, asa ca aici e singurul loc in care am dat de semnal si profit astfel de ocazie. Mi-a fost dor de voi.
Revenind la durerea de cap: sunt prinsa intre doua dimensiuni, intre doua lumi, intre un razboi dat de mine si constiinta mea.
Doua lumini. Doua cercuri inchise intr-un patrat, doua vieti diferite traite una in alta. Nici nu stiu ce trebuie sa fac sa ma linistesc cateodata. Vreau sa sting razboiul dat inauntrul meu, pe un camp de lupta plin de lacrimi.
M-am saturat de lume. Mi-am terminat vacanta si am revenit in lume, din pacate pe o parte. Mi-a fost dor de voi. Mi-am dorit sa revin aici, sa stau cu voi si sa imi ascund problemele.
Am ales o alta lumina, o lumina proprie care nu are inca o sursa de unde sa o pot opri.
Sunt prinsa aici si nu pot sa plec. Sunt pierduta aici si totusi imi doresc sa deschid un portal, o usa magica si sa pot sa dispar.
Luminile se sting…lumina mea apune incet incet si eu ma pierd, ma pierd…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *