Blog

Back.

M-am intors din tabara. Oficial vacanta s-a terminat si sunt din nou cu voi. Neoficial sunt cu voi din nou de cateva zile. Sunt asa de obosita incat abia vad ce scriu. Daca o sa am greseli promit ca o sa le corectez dupa o indelungata odihna insotita de o tulburatoare stare de lene. In ultimele 2 zile de tabara s-au schimbat muulte chestii, unele chiar tare interesante si am hotarat sa nu mai scriu ce aveam in cap. Nu mai are rost. Nu ar mai fi nimic decat pur trecut.
Acum realizez totusi ca a fost prea scurt. Au fost atat de multe lucruri pe care mi le-am propus si foarte putine si-au atins scopul. Important e ca m-am distrat si ca mi-am facut multi prieteni minunati de care acum imi e dor.
Va vreau inapoi>:D<.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *