Blog

I want you to know…

Trebuie sa stii ca nu exista o definitie constanta pentru frumusete. Nici acum, nici in trecut; probabil nici in viitor. Exista insa dovezi, dovezi clare ca aceasta exista. E acea descriere de craiasa: trasaturi fine, chip angelic ca de portelan, ochi mari si jucausi, zambet cald.
Nimeni nu e perfect. Perfectiunea nu exista, dar o simtim plutind in jurul nostru, o simtim vibrand prin privirile altor persoane.

Multumiri Miruna Mira pentru fotografie.

**
Lasandu-si ochii incarcati de dor in jos, incepuse sa viseze. Chipu-i perfect conturat tresarea la mica adiere a vantului. El, urmarindu-si iubita din spatele unui copac zambea, un zambet incarcat de dragoste si pasiune. 
Ea continua sa viseze, mergand linistita printre bancile pline de frunze galbene cazute. El, o veghea in continuare. 
Spre lasarea amurgului el o prinse de mana si se asezasera amandoi pe o banca. Ea ghemuindu-se la pieptul lui ii soptea dorul ce o cuprindea cand nu erau impreuna. El auzind acestea o stranse tandru in brate, ii ridica cu un deget barbia, uitandu-se in ochii ei minunati. Uitandu-se in ochii persoanei iubite sopti: Vreau sa stii ca iubirea adevarata nu se risipeste.
Dupa ce chipul ei a fost luminat de un zambet dulce, el se apleca duios si o saruta discret. 
**
Amintiri, oameni, peisaje, toate se duc odata cu trecerea timpului. Singurul lucru care nu se schimba e fragilul sentiment de iubire. Vreau sa stii ca nu conteaza pe cine ai langa tine. Fiorii sunt exact ca prima oara, mereu si mereu. 
Vreau sa stii ca iubirea e neconditionata.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *