Blog

Inapoi in viitor.

Imi aduc aminte de multe lucruri. Ultimele amintiri legate de oameni dragi mie ma bantuie si acum. Sunt doar eu pe o plaja pustie, avand sufletul mai pustiit ca Marea Moarta.
Ma intorc in trecut prin aceste amintiri, prin mesagerii inimii mele, prin simplele valuri ce se sparg la mal. Imi aduc aminte de noi, de mine, de viata. Imi apar in minte zambete si lacrimi, tipete si pahare sparte la nervi.
Ma intorc in prezent, infrigurata de vantul domol al rasaritului incarcat de mirosul sarat al marii. Inchid ochii crezand ca e un vis si ma trezesc tot pe plaja. Zambesc usor si iau in mana o scoica; o arunc in apa si ma linistesc cand vad cum mica scoica reuseste sa despice rasaritul sau macar reflexia stelei focului in mare.
Dau sa plec. Ma ridic usor, ma scutur de nisip si realizez intr-un tarziu sentimentul de deja vu ce imi inunda sufletul. M-am intors in viitor.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *