Blog

Uita-ma daca ti-e bine.

Nici nu mai stiu ce sa cred. Gelozie sau uimire, minciuna sau adevar, dragoste sau ura, zambet sau lacrimi.
Ti s-a schimbat comportamentul fata de mine. Nu mai esti tu persoana care facea glume multe si ma lua in joaca peste picior. Parca te-ai maturizat peste noapte, mai tare decat erai deja.
Nu vreau sa te pierd. Ai fost alaturi de mine in multe privinte de cand ne-am cunoscut, dar aceasta schimbare brusca ma face sa cred ca te-am sufocat.

Am sa plec eu. Am sa incerc sa te uit, am sa incerc sa mi te scot din gand macar pentru cateva zile. Am sa incerc sa gandesc mai rational in privinta ta, chiar daca stiu ca nu voi reusi. Dar simt ca ar fi mai bine sa-mi limpezesc mintea.
Nu cred ca am gresit cu ceva fata de tine. Cine stie, poate mi-a mai luat-o gura inainte.
Daca cumva ti se face dor de mine, iarta-ma.
Daca te simti singur doar cheama-ma si voi fi langa tine, asa cum imi doresc de mult timp.

Daca te-ai saturat de mine, daca am stat prea mult pe capul tau si acum ca te las in pace cateva zile iti va fi mai bine, atunci uita-ma.
Suferinta mea nu conteaza. Lacrimile siroaie ce imi vor inunda obrajii nu vor conta. Vreau doar sa fii fericit. Poate va fi mai bine fara mine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *