Blog

Love is in the rain.

Ce e mai frumos decat sa vezi doi indragostiti plimbandu-se prin ploaie, tinandu-se de mana si sarutandu-se tandru pe buzele pline de picaturi cristaline ce cad din cer?
Am avut 10 minute de ploaie la dispozitie. 10 minute in care sa ma las mangaiata de micile picaturi ce imi alintau pielea. 10 minute in care sa revelez. 10 minute in care mi-am amintit de copilarie, de cum saream prin baltile mari, facandu-ma una cu balta pe haine.
Sa ma intorc putin la revelatie. M-am visat intr-un moment tandru, cu el, in ploaie. Un moment in care sa ma tina de mana, sub umbrela si, aplecandu-se, sa-mi sopteasca la ureche „Ai incredere in mine” si lasand umbrela jos, sa ne lasam invaluiti de ploaia minunata.
Am visat cum, dupa ce stateam lipiti unul de celalalt sincronizandu-ne bataile jucause ale inimii, am inceput sa ne plimbam de-a lungul strazii, tinandu-ne de mana.
Am visat cum, dupa scurgerea timpului scurt ne-am despartit in aceeasi ploaie calda de vara, fiind deja uzi, el sarutandu-ma cald si discret pe frunte.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *