Blog

Oameni

Cateva ore. Cateva zile. In curand cateva luni. Sa-i spunem *. Doar *. Nu pot sa ii pun o litera din alfabet. Nu vreau sa-i dezvalui numele, cum m-a rugat la inceputul drumului fraged ce lega inceputul prieteniei noastre.
E putin timp de cand „o ardem” impreuna. Si ce? Timpul nu poate masura valoarea adevarata a unei persoane in ochii altora. Acest simbol * reprezinta poate una din persoanele pe care le pretuiesc cel mai mult in viata, de o buna bucata de timp. De ce? Prin simpla sinceritate si prin felul de a fi. O fire zburdalnica, plina de energie si in acelasi timp sensibila. Un zambet cald intins mereu pe chipul imbujorat cu ochi mari si albastri creionati cu dermatograf.
O persoana speciala. O persoana care e gata sa te ajute sa scapi de suferinta. O persoana care vrea totusi tot ce e mai bine pentru tine, pentru fericirea ta.
O persoana aproape de sufletul meu.

Iti multumesc ca mi-ai inundat viata cu radierea personalitatii tale!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *