Blog

Love is a loosing game.

Cu totii trecem prin crizele de veselie a fluturilor din stomac. Cu totii ne dorim sa strangem de gat macar o data o persoana care se da la iubitul/iubita noastra, nu? Si totusi…pentru ce ne zbatem? Ca in final sa ajungem si sa plangem pe la colturi ca am pus prea mult suflet si ca ne-am amagit singuri?
Nu se merita.
Viata e frumoasa; e adevarat ca are si partile ei proaste, dar asta nu ne impiedica sa nu ne formam diverse grupuri de prieteni sau sa socializam.

Am obosit sa ma tot chinui sa-mi ating scopurile. Am obosit sa tot incerc sa intru in gratiile unui baiat, desi e destul de mult spus asa. Am o viata, nu 7 ca o pisica. Nu am ce sa fac cu ea cateodata, dar nu vreau sa mor batuta de soarta la 20 de ani. Nu vreau sa plang ca o proasta din cauza unor persoane antipatice din viata mea, mai ales din cauza dragostei.
Mi-e bine singura, desi cateodata nu suport sa stau asa in legatura cu asta. Imi place sa vorbesc cu persoane, sa ajung sa le cunosc si sa ma indragostesc. Imi plac toti acesti pasi minunati, toate sentimentele si trairile.
Si totusi, nu se merita.
E o poveste. Totul e un joc, ba chiar o lupta. Ajungi pe campul de lupta si te intrebi daca vei castiga sau nu razboiul, daca vei trece de armata si vei ajunge la inima lui/ei.
Si totusi…pentru ce?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.