Blog

Obsedata de uitare.

Nu-mi amintesc nimic din vechea mea viata. Nici nu cred ca vreau sa-mi amintesc momentele de cosmar de care am reusit intr-un final sa trec. Recunosc ca au fost si momente frumoase, care totusi au adus cu ele si lacrimi, cu lacrimile venind si tristetea.
Acum stau si incerc sa uit totul. Ador sa-mi golesc „hardul” propriu si sa am mintea limpede si libera, si-asa destul de imprastiata. Ma relaxeaza sa stiu ca sunt mereu gata sa memorez chestii care vor fi uitate intr-un timp foarte scurt.
Cum as defini uitarea? Sa vedem: starea de spirit care te face sa te desprinzi de cele doua lumi, reala si virtuala, si sa te relaxezi. Imi placr sa uit, imi place sa-mi sterg tot din memorie, amintindu-mi totusi cate ceva din orice traire.
Imi amintesc ca am iubit si ca am suferit. Imi amintesc ca a trebuit sa renunt la tot, la mine, doar pentru a avea o alta soarta…
Si de atunci…mi-am tot propus sa uit…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *