Blog

Lectii de la viata.

Le-am invatat stand cu capul sus si cu o nesimtire iesita din comun. Asa mi-a fost mai bine. Am considerat ca a fost bine sa iau aceasta atitudine asupra lucrurilor ce ma inconjoara. Astfel, am invata sa-mi fac singura regulile si sa-mi aleg cu grija jucatorii; am invatat ca nu de fiecare data castig, chiar daca stiu jocul foarte bine.
Am invatat sa joc murdar; am invatat sa-mi iau de la viata tot ce imi este cuvenit si sa nu-i las pe altii sa mi-o ia inainte. Am avut mereu urechea inclinata spre exterior, ascultand fiecare detaliu in parte din viata unei persoane.

Imi place sa ascult oamenii. Imi place sentimentul care pluteste in mine cand ma incrunt si incerc sa patrund adanc dupa o simpla privire. Chestiile astea se invata si se simt. Imi place sa fac asta. Imi place sa aud cum cei din jur imi dezvaluie secretele lor si le ascult cu mare atentie. Pe partea cealalta, si eu le dezvalui pe ale mele. Adevarul e cel mai bun.

Toate astea le-am invatat de la viata. Am stat si m-am chinuit sa nu o las sa ma futa pe la spate. Am invatat ca trebuie sa trec peste orice doar inchizandu-mi ochii si pastrandu-mi calmul. Am invatat ca, a trai este o arta, una poate neinteleasa adesea.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *