Blog

Nota catre mine.

Judecand dupa aparente, ele chiar inseala. Oamenii inca ma considera la fel, desi eu abia ma mai suport in propria-mi piele. Bine, trebuie sa recunosc ca multe relatii de prietenie s-au racit in ultimul timp si in cazul meu. Ma simt goala, ma simt singura, desi mai am o mana de prieteni in jurul meu. Daca stau bine sa ma gandesc ii poti numara pe degetele de la maini: Diana, Iulia, Georgiana, Rares…si inca cativa.
M-am schimbat chiar asa mult? Chiar am devenit o ciudata si trebuie sa fac ceva in legatura cu asta?

O nota pentru mine… Sa dau timpul inapoi si sa vad daca eu sunt vinovata. Sa dau timpul inapoi si sa vad unde am gresit si cum, sa vad unde am calcat stramb. Nu-mi doresc decat liniste si un umar pe care sa plang. Nu vreau decat o pereche de ochi care sa imi asculte ofurile, o pereche de maini care sa ma bata pe umar si sa ma incurajeze.
Vreau prieteni. Vreau sa-i simt aproape de mine, vreau sa ma considere ca o sora mai mica, ca un copil fragil.
Nota catre mine: timpul nu iti rezolva problemele.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. exact ceea ce caut si eu :((

  2. O să găsești într-o zi. Poate încă nu ai ajuns ziua aceea.:*

  3. Nu e rau sa fii ciudat 😀

  4. Asta se intampla mereu, nu timpul e cel care le rezolva exact cum ziceai ci oamenii. In fond prieteni sunt cativa dar mai bine adevarati si putini decat falsi si multi

  5. Nu e rău?:)) E cel mai uimitor sentiment! Ești unic!

  6. Așa e. Mai puține persoane alături de tine te fac mult mai fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *