Blog

Un nou inceput

Nu doream sa arunc nicio privire in spate. M-am relaxat in 2 saptamani, dar nu de tot. Simt presiune asupra mea si inca habar n-am ce caut aici. Vreau sa ma opresc din orice, sa opresc timpul si sa ma uit doar inainte, doar intr-un punct fix, fara a-mi schimba parerile, visele, dorintele. Am vrut sa ma opresc din scris, pentru ca simt ca nu mai am rabdarea necesara, si totusi mana inca scrie.
Se pare ca nu pot sa rup totul atat de usor. Am pus prea mult suflet, prea multa durere, prea multe lacrimi si prea putine zambete aici, in scrieri.
M-am trezit izbita de purul adevar. Nu pot pleca de aici, cat timp am fost in aceasta familie numita Blogspot. Nu pot pleca dintre voi, atata vreme cat m-ati bucurat si sustinut.
Sunt eu, Denisa, o simpla atitudine slaba trezita la viata.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Bun venit >:D< si eu te-am asteptat

  2. Ma bucur ca am fost asteptata:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *