Blog

Shmarya

M-a marcat o carte. Nu orice fel de carte, ci una in care un asasin platit este salvat de un serafim, si de ingerul lui pazitor pe nume Shmarya. Imi place; si simt ca ma reprezinta. Pare genul de „nume” rar intalnint, la persoane speciale. Cu totii suntem speciali, unici prin ceva. Eu sunt prin simpla mea atitudine schimbatoare.

De azi inainte, eu voi fi Shmarya.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Bine ai venit >:D< superb nume ti-ai ales

  2. Mulțumesc! Mă bucur că îți place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *