Blog

Doar niste ganduri

M-am saturat de oameni.
M-am saturat de prostie.
M-am saturat de mine.

Nici nu stiu cand a trecut atata timp, de cand nu m-am mai uitat in oglinda si am inceput sa vorbesc ca o nebuna cu mine. Nici nu stiu in cat timp mi-am pierdut increderea in mine, pentru ca mai tarziu, mult mai tarziu, sa o pot recastiga.
Imi privesc ochii verzi in fiecare zi in mica oglinda din geanta si constiinta imi spune Sunt cei mai reci ochi pe care i-am intalnit vreodata. Poate m-am schimbat prea mult. Poate nu mai am nimic din vechea eu; poate chiar sunt de gheata acum. Cine stie.
Tot ce stiu este ca mi-e greu. Mi-e greu sa ma privesc cu totul intr-o oglinda si sa-mi spun: Uite ce am crescut! Mi-e frica. 
M-am dezamagit de multe ori; am pierdut lupta in fata orgoliului de nenumarate ori. Am plans degeaba pentru niste persoane care nu meritau nici macar o privire aruncata spre ei.
Lumea minte. Inima minte. Creierul minte si el. In cine sa mai ai incredere, daca nu ai incredere in primul rand in tine? In cine sa mai speri, daca tie ti-a murit speranta?
De ce sa privesti natura umana ca pe un lucru sfant, cand de fapt, e un lucru marsav si mincinos? Oamenii sunt nehotarati. Sunt niste fiinte controlate de tehnologie, niste fiinte drogate cu propriile aberatii.
Natura umana se ingroapa in intrebari pentru ca mai apoi sa dezgroape raspunsuri.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Daca toate mint. Increde-te in inima 🙂

  2. Si inima minte cateodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *