Blog

Si totusi…

Si totusi simt. 
Mi-e dor. 
Mi-e dor de tine, de persoana ta, de linistea de care am parte in timp ce sunt cu tine. Mi-e dor de zambetul tau, de ochii tai caprui si de vorbele tale jucause.
Si totusi imi e greu. 
Si sufar.
Sufar tot din cauza ta, dar ma bucur. Nu imi pasa. Vreau sa petrec mult timp cu tine, sa risc pentru tine, sa intru in jocuri periculoase pentru tine. 
In dragoste e nevoie si de sacrificii nu? Desi nu sunt venite din partea ambelor persoane. 
Si ce daca? Nu imi pasa. Mi-e dor de tine.
De fiecare daca cand ne despartim la sfarsitul zilei imi doresc sa vina ceasurile amurgului si sa pot sa-ti scriu. Si sa radem impreuna de prostiile mele. 
Si totusi, poate au dreptate. Poate destinul nu ne vrea impreuna. Dar tin sa te anunt ca am gasit speranta. Ca voi spera, pana ce ultimul gram de iubire va parasi corpul meu.
Pana in ziua aceea…
Eu sper.
Eu visez.
Eu iubesc.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *