Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

15 comentarii

 1. Asa ca nu iti ramane decat sa renasti din propria cenusa 🙂

 2. Asta ar fi ideea cea mai plauzibila. Dar nu am puterile necesare sa o fac.

 3. Ce iti mai trebuie? Poate reusesc sa te ajut eu 🙂

 4. Prieteni? O viata mai buna eventual?

 5. La prieteni da… putem fi prieteni… o viata mai buna nu stiu ce presupune pentru tine.

 6. Anonim spune:

  Legat de prieteni…iti zic din propria-mi experienta: lasa-i sa traiasca singuri in lumea lor de cristal. Daca unii oameni te-au dat deoparte sau nu s-au interesat de tine cand a trebuit, inseamna ca nu te merita. Eu, din gasca cu care acum vreo doi umblam, nu mai tin legatura decat cu vreo doua persoane(in gasca fiind vreo 10-15)… mi-am bagat tot ce-am vrut si ce n-am vrut in ei si am trecut mai departe. Fara sa mai pun botul la aberatiile lor, fara sa imi mai fac sange rau…pur si simplu, ignorare totala! Nu m-au cautat, eu de ce sa ii caut? N-au avut nevoie de mine, nici eu nu am! … si mi-e bine asa…. viata mai buna, nu stiu ce sa zic…in Romania e greu sa ai o "viata mai buna" atata vreme cat esti om cinstit…

 7. Anonim spune:

  vroiam sa zic "acum vreo doi ani" 🙂

 8. Am inteles ce ai vrut sa spui. Si ai mare dreptate. Ai facut alegerea buna.

 9. Atata timp cat nu iti pierzi speranta mai exista o sansa. Crede in tine1

 10. Asta o sa fac:)

 11. Anonim spune:

  Sper sa ai si tu "norocul" sa faci alegerea buna! 🙂 Numai bine!

 12. E interesant ce spui. Si ce e mai interesant e ca e in contradictoriu cu celelalte comentarii. Si nu cred ca "am venit" pe lume cu singuratatea. Cred ca intre timp am ramas singura si nu din cauza mea.

 13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *