Blog

Uneori sub clar de lună.

Mai sunt si nopți în care plâng. Uneori sub clar de lună. Mă liniștește lumina palidă a corpului ceresc, mă liniștesc umbrele ce le trimite în noapte.
Am crescut sub lumina lunii. Acum, dacă e să privesc în trecut, cele mai frumoase amintiri le am la lumina lunii.
De ce să mă gândesc la legende prostești, la monștri și demoni? De ce să nu mă gândesc la mine? La povestea mea.
Am avut un început sub clar de lună. Am avut o viață călăuzită de razele ei.

Uneori sub clar de lună, mă gândesc doar la sfârșit.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Sper sa treci peste depresia asta.. uff, revino-ti!

  2. toat au un inceput..asa cum toate au un sfarsit…vei trece peste aceste momente depresive..ai grija de tine, sper sa te simti mai bine cat mai repede..iti trimit un zambet virtual,poate sa fie asta inceputul unei noi perioade!:)

  3. Iti multumesc din suflet:*

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.