Blog

Past.

Sa traiesc in trecut, in amintiri? Stau si ma intreb daca e bine sa inclin balanta atat de tare. Ar fi interesant totusi sa pot sa intorc timpul si sa traiesc din nou si din nou momentele de neuitat ale vietii mele, sa pot sa derulez inainte momentele de cosmar.
Ar fi o metoda minunata de a invata din greselile mele, sau de a vedea de cate zeci de ori le-am mai facut.
Sunt nehotarata. Oare sa las amintirile sa ma invaluie cu parfumul lor mincinos? Sa le las sa se aseze pe ochii mei ca o ceata?
Nu.
Pentru mine, trecutul a fost maine, cand azi devine ieri.

Ce inseamna pentru tine trecutul?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. Amintirile ucid cu sange rece. Multumesc, mi-ai amintit ce voiam sa dezbat pe blog 🙂

  2. Cu placere, cred.

  3. Ebine de dezbatut o astfel de problema. Sunt sigura ca mai sunt multe persoane in situatia mea. Dar am inceput acum sa-ti citesc postarea…asa e. Oamenii seamana din multe puncte de vedere. Si asta e unul: nu asculta. Stiu ca si eu la randul meu, o sa termin de citit, o sa-ti dau dreptate, si maine ma voi scufunda din nou in amintiri. E un mod de a trai ce unele persoane il fructifica sa spunem asa.

  4. Eu voiam sa dezbat amintirile. Articolul cu diferentele mi-a fost inspirat ieri din comentarii. Dar ai dreptate, oamenii nu asculta. Este usor sa dai sfaturi, dar este greu sa le aplici. Si da, unii oameni traiesc din amintiri…

  5. Unii aleg sa traiasca in amintiri pentru ca nu pot face fata realitatii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.