Blog

I have died everyday waiting for you …

Sacrificii peste sacrificii, lacrimi peste lacrimi, toate la un loc.
Uneori stau si ma gandesc la trecut si ma intreb daca a meritat vreodata. Toti oamenii pe care i-am intalnit, toti „aceia” care au avut sufletul meu la picioarele lor, mi-au zambit, ca mai apoi sa-mi franga inima. Nu e usor, dar nimic nu e imposibil. Imi amintesc acele momente in care am vrut sa renunt, dar nu am facut-o. Si daca asta m-a facut fericita, doar incercarea de a nu ma lasa infranta, cred ca se merita. Dar nu e asa. Mi-am dat seama atunci cat de greu mi-a fost sa fiu indiferenta, sa incerc sa trec peste tot, mai ales peste tine. Si nu a mers.
In fiecare zi am murit, in speranta ca a doua zi as gasi raspunsul asteptat de inima mea. Dar nu a fost asa. 
Te-am asteptat zi de zi, zambindu-ti timid, dar nici asa n-a fost sa fie. 
Un moment petrecut in Paradis, nu merita ca si consecinta o viata in Iad.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. Geniala fraza de final! Pacat ca este adevarata… si pacat de tine, ca te-ai pus la dispozitia unor astfel de oameni…

  2. Iti multumesc… Nu poti trece prin viata fara sa gresesti, nu?

  3. Chiar nu ai cum. Nimeni nu se naste invatat…

  4. Si totusi.. Foarte putini se chinuie sa invete pe parcurs sa nu mai dea gresi.

  5. Poate lor nu li se pare gresit…

  6. Nu poti schimba viziunile oamenilor..

  7. Poti, dar numai daca ei iti permit 🙂

  8. Anonim spune:

    Sa nu iti para rau pentru trecut. Lucrurile alea te vor ajuta in viitor si te vor face mai tare. Va veni ziua cand le-o vei intoarce celor care te-au dezamagit..si vei vedea ce frumoasa va fi „razbunarea„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *