Blog

Never too late

Poate nu merit sa am ocazia sa-ti spun ca te iubesc.

Nu inteleg de ce degetele mele tasteaza concluzia. Poate nu e prea tarziu…Si totusi nu merit sa-ti spun ca te iubesc. In mine e un gol negru, pe care nu stiu daca il merit. Dar daca poti, te-as ruga sa treci pe aici si sa-l faci sa dispara. 
De fiecare data cand inchid ochii te vad pe tine iesind pe usa aceea. Si sunt speriata, pentru ca povestea noastra nu are nici macar un inceput. Si nu vreau sa fie un sfarsit fara un inceput.
Nu e niciodata tarziu sa-ti arat cine sunt, sa ma vezi cu adevarat, sa vezi dincolo de ceea ce arat ca sunt. 
Asta e poate modul prin care iti spun ca daca vrei sa fii lasat in pace, asta o sa fac. O sa te las. Daca o sa vrei sa fii singur, o sa plec si o sa ma intorc atunci cand ma vei chema. Desi vreau sa stau cu tine mereu, trebuie sa fac si sacrificii.
Nu vreau sa-mi spui ca ma iubesti. Nu inca. Vreau doar sa ma accepti si sa ma lasi sa cresc in timp ce iti privesc zambetul. Vreau doar sa ma lasi sa visez in timp ce ma privesti pe sub genele lungi pe care sunt sigura ca nimeni nu le-a remarcat pana acum. 
Vreau doar sa ma lasi sa te cunosc asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum.
Vreau sa ma lasi sa sper mai departe, pentru ca niciodata nu e prea tarziu.
 Nu pentru speranta.
 Nu pentru vis.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Nu pentru iluzie si nu pentru obsesie (ai grija).

  2. Incerc pe cat posibil sa am grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *