Blog

I’m not so strong anymore.

Nu trebuie sa spun asta ca sa o simt. Nu… Stiu ca undeva in adancul sufletului meu, o durere inconfundabila are dreptul de a macelari totul in jur.
Am mai trecut prin asta, deci stiu cum sa reactionez. E destul de nasol, mai ales daca treci singur prin asta. Nu ai ce sa faci totusi. Viata nu e niciodata asa cum vrei tu. Ba mai mult, cu cat iti doresti un lucru mai tare, cu atat vei pune mai greu mana pe el. E simplu, iar rationamentul nu se schimba.
Nu mai am putere. Incerc sa nu ma uit in oglinda, doar ca sa nu mai vad lacrimile curgand pe obraji. Nu vreau sa le mai simt acolo. Ma intristeaza.
Soarta nu era asa cu mine, dar se pare ca lucrurile sunt scrise altfel decat le vedeam eu. Iar eu sunt nevoita sa suport.
Nu mai pot. Nu mai vreau. M-am saturat de durere.
Vreau sa invat sa fiu indiferenta, sa pot sa trec peste tot fara sa-mi pese. Vreau sa invat cum sa-mi controlez sentimentele, pentru a nu le lasa sa preia controlul.
Vreau sa invat cum e sa spun „Adio!”.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

9 comentarii

  1. oare ar fi mai frumos totul daca am putea sa ne controlam sentimentele?

  2. Nu trebuie sa te simti singura. Invata doar sa te gandesti la tine inainte de toate. Tu poti fi prietena ta cea mai buna.

  3. Nu ar fi mai frumos. Ar fi mai simplu de suportat.

  4. As putea fi…daca nu m-as uri deja.

  5. Invata sa te iubesti din nou.

  6. Prin metoda psihologica. Incepe cu inceputul si vezi ce ai realizat pana acum: familie, prieteni, scoala, liceu, societate etc. Apoi vezi ce iti place la tine si cum poti profita mai mult de acele lucruri si ce nu iti place la tine si cum poti ameliora acele lucruri. Suna prostesc si complicat, dar acorda-i o sansa si vei vedea cu ochii tai rezultatele. Numai sa nu pornesti cu "nu are rost" in gand. Totul are rost.

  7. Totul are un rost…dar cateodata pana si acel "rost" e imposibil.

  8. Daca vrei, poti. Daca nu, iti cauti scuze si e imposibil…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *