Blog

Iubire de toamnă

Să te aștept? Să mă ascund? Aș putea oare trăi încontinuare fără tine? Abia rezist o zi fără să te văd; weekend-urile sunt un adevărat blestem. Crezi că aș putea suporta să stau departe de tine mai mult timp?
Nu știu ce o să fac când o să pleci… Niciodată nu am îndrăznit să mă gândesc până acolo. Mi-a fost frică.
Te iubesc. Te-am iubit si probabil o să te iubesc în continuare.

Știi…de mică am iubit toamna. Deja încep să moară gângăniile, ceea ce e bine pentru fobia mea. Nu sunt masochistă. Dar pot muri din cauza lor. Înțelege-mă. Ăsta e un detaliu.
Am iubit toamna pentru tandrețea, rafinamentul, gustul și iubirea de nestăpânit pe care o oferă. De căldura cu care leagă două persoane, două suflete, două bătăi ale inimilor.
Sper ca pentru mine, pentru noi, toamna să însemne un nou început.
Ce înseamnă pentru tine toamna?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Asta simt si eu..cu colegul ala:(

  2. Offf…:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *