Blog

Un strop de nimic.

Nu mai are rost sa privesc prin fereastra. Asa ca trag draperia.
Oftez. Deschid caietele si ma uit in gol. Nu am niciun chef sa invat sau sa scriu, desi probabil maine o sa fiu ascultata. Sa ascult muzica? Nu, si-asa imi bubuie capul. Sa dorm? Nu, oricum nu mi se inchid ochii. Sa-mi fac tema la istorie? Poate mai tarziu.
O sa ma gandesc doar.
O sa ma gandesc la trecut, o sa il imbin cu prezentul si o sa imi fac o viziune asupra viitorului. O sa vars o lacrima pentru trecut, o sa zbier pentru prezent si o sa suspin pentru viitor.

Sunt bulversata si mi-e frica. 

Sunt inecata in propria-mi tristete, sunt trasa in jos de propria-mi umbra.
Si ma gandesc la ziua de ieri, la ziua de azi si la ziua de maine. Ma gandesc daca o sa mai deschid ochii dimineata sau daca mai merit sa deschid ochii vreodata. Ma gandesc la el, la ei, la trecut, la zambete si lacrimi, la masti schimbate in orice moment al existentei mele. Si tac. Inchid ochii si las fumul de tigara sa-mi inunde plamanii. Las mirosul intepator sa-mi deschida viziuni noi asupra a tot ce ma inconjoara, il las sa ma poarte intr-un univers paralel, intr-o alta realitate. Il las sa ma traga inspre nimic.
Din nimic vin, inspre nimic ma indrept, in nimic ma voi intoarce.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *