Blog

Memoriile unei inimi frante.

Asta e ultima postare a „Denisei” pentru moment. Intr-un singur minut, tot ce am cladit in ultimele 6 luni a fost distrus. Toate gandurile frumoase, toate momentele deosebite dintre noi au fost sparte. Nu se mai intorc poate niciodata. Vreau sa raman cu ele si sa-mi iau adio.
Vreau sa plang pentru tot ce a fost si sa zbier pentru tot ce nu am avut.
Vreau sa fiu singura.
Ramane un gol…pe care nu cred ca o sa mai am ocazia sa-l umplu vreodata. Ramane sa-mi sec sufletul de sentimente si ochii de lacrimi.
Ramane sa ma inchid in mine si sa aleg praful din cenusa.
O sa ma duc la funerariile sufletului meu si o sa-l plang. O sa plang iubirea pe care ti-am oferit-o, dar pe care ai refuzat-o politicos. O sa plang ziua in care te-am cunoscut, dar nu o sa o si regret. O sa plang ca a fost vina mea ca s-a sfarsit asa, desi nu stiu exact care din noi e vinovatul.
O sa te las. O sa fac ceea ce mi-ai spus si o sa-ti doresc doar zile frumoase. O sa te salut in gand si o sa-mi potolesc lacrimile cand te voi vedea. O sa-mi alin sufletul cu prezenta ta in visele mele, desi o sa realizez ca ma distrug mai tare.
De astazi se ridica un zid intre noi, un zid pe care eu astept totusi sa-l distrugem vreodata. Eu te voi putea ierta, dar tu oare vei trece peste?
Acum nu mai conteaza. E prea tarziu sa mai fac ceva.

Va spun si voua „Adio!”. Sper sa revin curand. Sper sa nu-mi pierd ultimul gram de umanitate.

Eu, Denisa, in lacrimi din ochi si din suflet, inchei.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

11 comentarii

 1. Ce ai patit mai?:(

 2. Ma retrag in mine.

 3. Dupa cum cred ca ai citit pe blogul meu, cunosc exact sentimentul… eu te astept sa revii, nu e chiar sfarsitul.

 4. O sa revin. Nu stiu exact cand.

 5. Sper sa fii bine..

 6. Asta sper si eu. Nu doar pentru mine ci si pentru el…

 7. Anonim spune:

  Tu stii de ce ai ales sa iei decizia asta si nimeni / nimic nu te poate opri. Iti doresc doar sa fii bine si sa te intorci cu forte proaspete
  :*

 8. Iti multumesc!:* o sa va citesc in continuare

 9. Ah! Sper sa revi..Este trist tot ce ai scris aici,insa cred ca tu sti mai bine ce este corect..Daca simti ca este ceea ce trebuie ,fa-o..Ai grija de tine.

 10. O sa incerc sa am! Sper sa-mi revin…Desi nu sunt sperante prea mari. Mai degraba imi zambeste o depresie. Multumesc ca ai trecut pe aici!

 11. hmmmm….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *