Blog

Sentimente plasticate.

E un sindrom? Ne imbolnavim toti de el? Eu una nu vreau, nu pot.
M-am saturat sa vad falsitati, inimi ruinate. Nu, nu doar baietii sunt vinovati, pe criteriul „el n-a stiut sa ma iubeasca”. Nu, draga, tu nu ai stiut sa-l pastrezi.
M-am saturat de luat de iubite/iubiti, de barfe si scuze. M-am saturat de atitudinea de tarfa, si de tot arsenalul la fel.
Mi-e dor de o iubire adevarata si de durata. Mi-e dor de atingeri tandre cat nimeni nu se uita.
Nu mai vreau sentimente de plastic.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Sunt in asentiment cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *