Blog

One soul

Un suflet. Unul care nu stie sa iubeasca.
Un suflet. Unul care habar n-are sa planga.
Un suflet. Unul nepasator si plictisit.
Tu esti. Doar ca nu admit asta. Nu accept sa o recunosc cu voce tare, desi stiu ca e adevarat. Am urat mereu ideea. Dar m-am inselat teribil.
A fost o iluzie. O simpla elegie a mintii mele. A fost un miraj, iar eu am fost jucata pe degete de mine.
Am crezut in ceva ce nu exista, explicand totusi ca exista dar nu e gasit.
M-am inselat. Sau poate ca nu. Incapatanarea va castiga oricum din nou, deci nu are rost sa ma contrazic singura. Nu acum.
Deziluzie. In asta traiesc acum. As crede in nimic si l-as defini exact ca pe un corp. Oamenii m-ar crede nebuna. Dar poate ca sunt.

Un suflet. Comparativ cu al tau, al meu e omorat de lacrimi.
Un suflet. O iubire ce nu se opreste intr-un singur loc din organismul meu.
Un suflet. Rupt in bucati si totusi triumfator.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

5 comentarii

  1. Anonim spune:

    Orbite din dragoste si multumite doar cu firmituri , cu priviri furate ,saruturi apasate si imbratisari patimase uitam ca avem un suflet de care trebuie sa avem grija.. E dureros cand un alt suflet isi `bate joc` (desi e mult spus) de al nostru

  2. Eu as spune ca e dureros cand un suflet e nepasator. Deja m-am obisnuit cu "bataia de joc".

  3. Anonim spune:

    Asa e . Indiferenta doare mai mult decat orice. Si nepasarea la fel . Dar , ne multumim deocamdata cu ideea ca roata se intoarce…cumva..

  4. Da, e al naibii de urat si dureros sa iubesti un suflet indiferent…

  5. Cel mai dureros..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *