Blog

Atitudine Slaba.

Au fost 3 ore in care nu am facut altceva decat sa trec peste postari si sa ma inspaimant de viata deprimanta pe care o am. Si mi-am dat seama de un lucru: nu am nicio postare numita Atitudine Slaba ceea ce mi s-a parut cam ciudat.
Asa ca o sa o fac acum.
Atitudine slaba. Asta sunt eu; o simpla atitudine, un simplu om ce populeaza o planeta dintr-un Univers infinit in spatiu si timp. Sunt un suflet intr-o gazda, un suflet trimis sa sufere, sa vorbeasca, sa iubeasca si sa se duca dracu’.
Sunt eu, Denisa, fata care sufera din orice. Sunt eu, cea care vreau sa ma impac cu el desi cred ca nu mai e posibila chestia asta. Dar eu inca sper. 
**
De ce Atitudine Slaba? Pentru ca ma defineste. Asa cum si pe ea o defineste sunt fraiera. Asa cum fiecare se simte definit de ceva. Eu ma simt slaba, iar acesta este cuvantul cheie din viata mea. 
Viata mea e una intunecata si cu multe piedici, una plina de lacrimi si putina iubire. Dar stii ce? Nu-i nimic. Macar va am pe voi.
**
A trecut aproape un an… Nici nu-mi vine sa cred inca de cat timp imi impartasesc voua viata. Nici nu-mi vine sa cred ca am trecut de 10 000 de vizite, cum nici nu-mi vine sa cred ca am atatia oameni care ma sustin, cum ar fi Anemona sau Tibi.
E atata timp de cand ne-am legat, dintr-o simpla prostie a mea. 
Acusi vine 25 decembrie si fac un an de cand Atitudine Slaba s-a alaturat printre bloguri. Acusi vine un an si trebuie sa va multumesc iarasi.
In momentul acesta pot sa pierd totul in viata. O sa vars mult timp lacrimi dar o sa trec peste intr-un final. 
Dar nu vreau sa va pierd pe voi!!!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. Multumesc pentru mentiune, daca ii pot spune astfel. Si eu ma bucur ca ti-am gasit blogul si ca ma vezi ca pe un sprijin, sper sa iti mentii parerea buna despre mine in viitor.
    Legat de ce ai scris… nici mie nu imi place tot ce am scris pe blogul meu. Uneori am mai sters, apoi am corectat, apoi am copiat, am adaugat fragmente si am scos altele si tot asa. As zice ca pe mine ma defineste naivitatea, ca sper mereu ca actiunile mele sa aiba un rezultat bun cand stiu bine ca nu pot avea… dar cine stie, poate ca avem de invatat unul de la altul. Ca in comun avem destule.

  2. Asa e…avem multe lucruri in comun. Si eu ma bucur ca ti-am descoperit blogul si ca ma si regasesc in el. Cine stie, poate asa a fost sa se intample.:)

  3. Nu asta conteaza, conteaza ca e bine 🙂

  4. Apreciez ca ai scris si despre blogul meu <3 sper sa fii mai bine..

  5. Ar mai trebui si sa spun ca nu o sa ne pierzi niciodata.. niciodata, atata timp cat vei continua sa scrii, sa visezi, sa simti, sa speri, sa fii tu!

  6. Multumesc:*

  7. sunt intrebat zilnic..dc citesc bloguri..le zambesc dar nu le raspund..n-ar intelege niciodata dc am citit peste 5000 de bloguri..dc comunic cu oameni pe care nu-i cunosc..samd…) continua..Atitudine Slaba ..)

  8. O sa merg mai departe:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *