Blog

Pe cine mint? Imi lipsesti.

Nu inteleg de ce ma obosesc sa inventez niste scuze. Nu inteleg de ce mi-e frica sa accept realitatea: imi lipsesti. Sunt geloasa. Si…mor ca nu te mai am.
Nu stiu ce a fost in capul meu, daca a fost, si cand mai exact.
Nu stiu nimic. Stiu doar ca, ei bine, te iubesc in oarecare masura si acum, doar ca acum deja e prea tarziu sau poate degeaba.
Nu fac nimic. Ma gandesc la greseala, la trecut, incercand sa gasesc o metoda de a sterge acel ultim mesaj, de a-l face sa dispara si de a face lucrurile sa mearga inainte.
Da, a fost greseala mea. Da, imi asum vina. Da, mi-e frica sa nu se intoarca amintiri din trecut. Dar trebuie sa lupt totusi, nu?

Nu ti-am spus niciodata direct ca te iubesc. Nu am avut ocazia sau poate curajul. Dar e prea tarziu sa mai rezolv asta cumva. E prea tarziu sa ma asez in genunchi, sa cer iertare si un nou inceput.
Si totusi, pe cine mint?
Imi lipsesti…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Asta simt si eu..cand plec de langa el 🙁

  2. Stiu sentimentul chiar foarte bine.

  3. De ce ai plecat … ?

  4. De proasta. Sau de frica de a nu se repeta o poveste din trecut care a inceput exact la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *