Blog

Legaturi cu sufletul.

Si n-o sa incep cu inceputul.
Incep cu prezentul: Ti-am spus ca intri la facultate! Eu stiu tot in legatura cu persoanele indragite de sufletul meu.
Sa vedem…o caracterizare? Un palmares? O viata noua? Nuuu…Abia acum incepe viata cu adevarat pentru tine. Dar sa revenim la inceput.
Nu stiu cat de bine te cunosc. Dar imi esti simpatic. Nu stiu cum esti tu de fapt, dar stiu cum ai fost pentru mine: un sprijin. O alinare cand lumea ma dobora. Un impuls cand doream sa zambesc. Un critic cand doream sa scriu. Un prieten cand aveam nevoie sa palavragesc.
Sa mai continui? In ochii mei ai doar calitati. In ochii mei esti un salvator. 
Imi amintesc si acum „cadoul intarziat de ziua mea”. Am citit si re-citit cartea aceea de vreo 4 ori, si stai linistit, n-am inteles nimic din ea. Dar mi-a deschis orizonturi noi, asa cum mi s-a intamplat si cand te-am cunoscut.
Sincer, te-as lua acasa. Nu stiu exact de ce, dar asa-mi veni. Nu pot decat sa multumesc Cerului ca am dat de tine, ca ne-am inteles si ca…ei bine, esti tu si esti aici! 
O sa-mi fie dor de tine:o3 Sa te-ntorci repede acasa! 

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *