Blog

Am nevoie de…

Îmi iau bricheta și caut în fundul genții pachetul cu 8 țigări. Mi-am promis că mă las…sau cel puțin asta ziceam înainte să-mi iau ultimele 7 pachete. O să mă las…după ce se liniștesc apele.
Sunt fericită, dar cu un nod în gât. Radiez de fericire pe dinafară…și doar atât.
Am nevoie de curaj. Am nevoie de tine, să-mi dai un impuls, un zâmbet, un semn care să mă încurajeze să fac acel pas spre tine. Am nevoie de fericirea ta, pentru a-mi trage din ea energia necesară.
Am nevoie de tine așa cum ești, și nu o să las pe nimeni să stea în calea fericirii tale. Nu o să permit nimănui să-ți strice ziua.
Doar…ajută-mă. Măcar puțin. Dă-mi curaj.
Și las fumul de țigară să se chinuie să împingă tavanul. Și privesc rotocoale mici de fum înălțându-se tot mai sus…și suspin.
Eu nu sunt în stare să-ți spun ce simt. Poate…mi-e frică. Sau poate că pur și simplu consider că răspunsul nu va fi unul pe placul meu și e mai bine dacă nu întreb nimic. Și totuși vreau din răsputeri să o fac.
Vreau să mă simt aproape de tine. Vreau să fiu egoistă, rea și să te țin lângă mine. Vreau să știu cum îmi oferi dragoste, fără să rostești un cuvânt… Asta nu e dragoste.
Vreau să-mi fii de asemenea și prieten; să mă lași să-ți împărtășesc toate secretele mele. Vreau să mă lași să am grijă de tine. Vreau să mă lași să fiu geloasă, nu cu teama de a fi înșelată, ci cu teama de a te pierde. Lasă-mă să-mi fie frică.
Vreau atât de multe, dar nu am nimic.
Te rog, ascultă-mi dorința. Oferă-mi curaj și o șansă.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *