Blog

Sfarsit de poveste

S-a terminat. Din nou. A fost parca o clipa in care am uitat sa clipesc…si s-a terminat.
Intrasem in transa in urma cu cateva zile. Initial credeam ca e un simplu gand zburator, pana s-a legat strans de constientul meu. Am devenit din nou aeriana, din nou cu capul printre cei mai frumosi nori. Mi-a placut acolo. Credeam ca ma voi stabili printre norisorii pufosi ce ofera un adapost celor rataciti pe drumurile iubirii.

M-am inselat, din nou. M-am trezit brusc, fara urma de aer in plamani. Ma simteam strangulata, dar nicio mana nu se odihnea pe gatul meu. M-am simtit din nou singura, dar de data aceasta am fost furioasa. Nu mai vroiam sa sufar. Nu mai puteam pierde o speranta. Trebuia sa tin capul sus si sa merg inainte. Ma minteam singura totusi. Stiam ca nu e posibil. Mereu fusesem o atitudine slaba din punctul acesta de vedere.
Mi-au cedat genunchii. Am alunecat usor langa pat si am inceput sa plang. Ma simteam mica si slaba; lumea ma inghitea. Ma simteam dominata de…nimic.
Si lacrimile curgeau pe obraji…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

 1. ..Si iar ai plans 🙁

 2. Si cand credeam ca a venit fericirea…

 3. Eşti oricum vrei tu, dar nu slabă .
  Dimpotrivă .
  Cred în tine, să ştii .
  Nu suntem aşa apropiate, ştiu, dar vreau să ştii că sunt acolo pentru tine şi-ţi sunt prietenă .

 4. Multumesc!

 5. sunt curios cat de mult te-ai maturizat..daca ai urcat sau coborat…

 6. Am urcat…cred. Am primit multe lovituri care m-au ajutat sa urc.

 7. voi vedea..in 25 dec…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.