Blog

Masca -Prefaţă-

În fiecare zi lăsam în urmă o mască pentru a-mi pune alta. În fiecare zi ieşeam pe scenă şi îmi înghiţeam nodul din gât, îmi jucam rolul bine, pentru ca la sfârşit să storc aplauzele publicului.
Eram o mască.
Eram un actor obsedat de măşti, de vieţi multiple într-una singură. Şi totuşi eram eu, dar o mască într-o altă ordine de idei. 
Da, asta devenisem: o mască într-o continuă schimbare. Un machiaj peste un alt machiaj.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Prefata pentru ce? AI inceput cumva sa scrii o carte?<3 ar fi o idee asa geniala!!

  2. Da, chiar asta am să fac:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *