Blog

Ultima lacrima

Si a cazut. S-a auzit ca un pahar spart, ca un clopotel, ca un gong chinezesc, doar ca diafan.
Mi-a fost dor de zambet, mi-a fost dor de priviri aruncate pe furis, mi-a fost dor de tine.
Am visat momentul in care o sa ne revedem, o sa ne regasim, moment in care o sa uitam de toate clipele groaznice ce ni le-a dat trecutul.
Si asa s-a si intamplat. Azi dimineata ne-am privit, ne-am zambit timid, de parca ne vedeam pentru prima oara. Azi dimineata am simtit iar fluturi in stomac, am simtit ca sufletul mi se ridica din nou spre cer.
Ultima lacrima de tristete a cazut, s-a dus. Ultima lacrima a venit si a plecat la fel de repede, mi-a patat in treacat obrazul firav.
Ne-am ascuns destul. Vreau sa prindem amandoi curaj in noi, eu in tine, tu in mine, eu in mine si tu in tine. Vreau sa nu mai iau decizii proaste si vreau sa traiesc mereu cu gandul ca te voi avea. Nu mai vreau sa fiu pesimista. Vreau sa visez in continuare ca, in fiecare dimineata cand voi deschide ochii, te voi vedea pe tine zambindu-mi.
Vreau sa nu ma mai ascund. Vreau sa ridic capul si sa ma simt victorioasa. Vreau sa fiu egoista si sa te tin pentru mine. Nu pot sta despartita de tine, si stii foarte bine asta.
Un lucru e sigur, eu te iubesc asa cum esti si nu cred ca o sa ma mai pot desparti vreodata de tine. Daca timpul si spatiul ne va desparti, eu voi astepta.
Eu te iubesc. Nu conteaza cat va trebui sa te astept, dar eu sunt gata sa ma inarmez cu rabdare.
 
Ultima lacrima a cazut. N-o sa mai vina niciuna.
Nu aici. Nu acum. Nu la mine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *