Blog

Adevarul doare

Copil fiind, asteptam cu nerabdare Craciunul sau Pastele; asteptam sa-mi aduca Mos Craciun daruri multe, sa impodobesc bradul, sa cand colinde, si de Paste asteptam iepurasi de ciocolata.
Am ajuns la scoala. Deja colegii ma ironizau si radeau de mine pentru ca eu credeam in asa ceva. M-au ranit spunandu-mi ca nu exista Mosul. Ajunsa acasa am inceput sa plang. Cam de atunci am inceput sa ma izolez.
Am invatat sa spun mereu adevarul si sa pastrez secretele oamenilor, astfel castigand increderea lor. Am invatat asta exersand, fiind mintita si doborata. Am reusit sa o fac traind intr-o continua minciuna ce ma inconjura, ce era peste tot in jurul meu. Am crescut si m-am maturizat. Am plas si am ras cu o ultima lacrima in coltul ochilor. Am cazut de nenumarate ori si nu de fiecare data am reusit sa ma ridic. Pentru ca nu am avut un sprijin.
Faptele se uita; vorbele nu. Inca aud in minte ecoul rasetelor colegilor de gradinita. Inca ma simt marginalizata pentru ca eu chiar cred in Mos Craciun. Dar vezi tu, cu timpul accepti asta, zici ca ei dar faci ca tine. Accepti asta pentru ca incetezi sa vrei raspunsuri, pentru ca inveti sa nu mai pui intrebari.
Pentru ca faci „de ce”-ul sa para o obisnuinta nu o curiozitate. Pentru ca faci din interesant banalul.
Pentru ca adevarul doare.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Anonim spune:

    aici ai dreptate ,adevarul chiar doare..dar e mai bun decat o minciuna frumoasa

  2. Hmmm… Sa existe oare minciuni frumoase? Eu doar am auzit de ele; nu m-am intalnit cu vreouna.

  3. Mosul exista..e un spirit,e o atitudine

  4. E o atitudine… Ce frumos ai spus!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *