Blog

Am nevoie de tine…

Ma simt singura. Sunt impacata cu mine, intr-un final, dar nu mi-e bine.
Cred ca am facut o alegere proasta. Nu. Nu am ales nimic gresit cand vine vorba de tine.
Nu trebuie sa ma las cuprinsa de ganduri pesimiste si rele. Nu vreau sa mai vars decat lacrimi de bucurie: pentru ce a fost, pentru ce este si pentru ce sper ca va mai fi.
Am spus mereu ca nu mai vreau sa ma mai indragostesc, asta pentru ca nu am putut trece peste tine. Nu mi-as dori nicicand sa am o fericire falsa alaturi de altcineva.
Am nevoie de tine! Si, la naiba, m-am mintit de atatea ori spunandu-mi ca pot zambi si fara tine. Dar nu e asa. De fiecare data cand zambesc, un gand ratacit zboara catre tine. 
De asta am nevoie de tine: sa ma protejezi, tinandu-ma de mana…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *