Blog

De vorba cu amintirile

Era o zi ca toate altele: trezit greu si scoala care imi ocupa majoritatea timpului. Sa fi fost poate si vina stresului acumulat la scoala, dar nu cred. M-am trezit un jurul orei 2 scotand din buzunarul mic pachetul de tigari si bricheta albastra. Nu mai fumasem de mult, nu stiu ce-mi venise.
Tremuram. Mi-am aprins cu greu tigara si am lasat fumul slab sa-mi inunde plamanii. Involuntar mi-am dus mana la ochi si m-am sters; initial nu stiam nici eu de ce am facut asta, dar dupa cateva momente mi-am dat seama ca plangeam.
Nu aveam de ce totusi. Fusese o zi normala, zambisem, tipasem, facusem pe nebuna. Dar acum eram singura din nou, adancita in propriile ganduri.
Mi-am dat seama cat m-am maturizat. In momentul acesta ma simteam…batrana. Ma simteam rupta de peisaj, privind totul ca o piesa de teatru. Ma saturasem. Treceam prin amintiri, ori ele treceau prin mine… Plangeam eu, ori plangeau amintirile mele… Mi se parea un dialog informal, un dialog de sentimente si incarcari emotionale.
Imi era frica. Si avea si de ce sa-mi fie…
M-am asezat pe niste scari, plangand, stand de vorba cu amintirile.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Si tu fumezi?:-s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *