Blog

Un gand mic pentru MWB si nu numai

Dragii mei,
Se pare ca a sosit si ziua aceasta, de 24 Decembrie. E Ajunul Craciunului si se pare ca am trecut si peste al nu stiu catalea sfarsit al lumii. Suntem uniti, suntem o familie si asta ne va tine multe veacuri pe Planeta Albastra.
Vin si eu cu un gand bun pentru MWB; va doresc numai bine, sa fiti sanatosi si sa ne bucurati cu noi concursuri, sa aveti grija de bloggerii noi si mici si sa ne tineti mereu pe noi, bloggerii mai vechi, in sufletele voastre pure.
Pentru cititori doresc multa sanatate, impliniri si fericire. Va multumesc, si nu numai eu, ca ati fost alaturi de mine de la inceputul drumului meu in lumea aceasta. Multumesc de atentia acordata blogului meu, multumesc ca i-ati acordat cateva minute din viata voastra pretioasa.
Va doresc sarbatori cu bine alaturi de cei dragi sufletului vostru si un Craciun cat mai fericit posibil!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

5 comentarii

  1. Sarbatori fericite si tie :*:*:*

  2. Multumesc:*.

  3. Sa ai parte de un Craciun asa cum ai visat!

  4. La fel si tu:*

  5. La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *