Blog

Un an de Atitudine Slaba

25 decembrie 2011…Denisa facea primii pasi pe blogger. Alegea sablonul potrivit, dadea un titlu dupa starea ei nu prea buna, alegea fonturi, culori si imagini. Nici nu se gandea ca va cunoaste multe persoane minunate, va avea parte de multi cititori si chiar de un premiu. Tot ce stia era ca vroia sa scape de depresia in care intrase in Ajun de Craciun. Vroia sa se descarce si sa fie totul bine.
A inceput firav; nu indraznea sa izbucneasca si era totusi retrasa cu gandurile ei. Avea un conflict cu propria ei persoana, pentru ca intr-un fel sau altul isi pierduse identitatea.
Am avul langa mine oameni minunati: prieteni buni care m-au sustinut si care au avut mereu grija sa ma intrebe de blog. De asemenea, nu trebuie sa il uit pe Varga Lucian care este o persoana minunata cu un suflet minunat, desi nu l-am cunoscut personal. Te pup si te imbratisez! Mereu am simtit ca ma impingi de la spate cand scriu si sentimentul acesta mi-a dat putere. Multumesc!

Acum?

Acum suntem pe 25 decembrie 2012. Iata ca „Atitudine Slaba” a rezistat, datorita voua. Voi m-ati incurajat sa descopar cine sunt cu adevarat si sa ma impac cu mine. Voi m-ati facut sa zambesc, desi sufletul imi era cuprins de lacrimi. Voi, da, chiar voi, m-ati ridicat din cel mai cumplit intuneric. Am invatat sa fiu altfel, datorita voua. Atitudine Slaba exista in continuare in mine datorita voua.

Pentru asta trebuie sa va multumesc si sa va rog sa primiti aceasta postare ca pe un cadou in suflet, ca pe un cadou de la mine nu de la Mosul.

Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine la bine si la greu, ati zambit si ati plans odata cu mine. Multumesc ca ati parcurs acest drum cu mine si ca ati avut grija sa ma ajutati sa ma ridic atunci cand am cazut.

Pentru voi:
Atitudine Slaba
– 66 de persoane interesate
– Premiul MWB decembrie 2012
– 13 752 afisari de pagina
– 266 postari.



Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. La cat mai multe postari si la cat mai multi ani de blogging :* sarbatori fericite draga mea >:D<

  2. Iti multumesc din suflet!:*

  3. ..) pe 25 dec..tot aici ne citim..nu uita..)

  4. Nu uit, nu uit!

  5. Si asta e…?

  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  7. Aa ok. Iti dau add:) eu sunt cu me_emokid

  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *